Geniet van de Amsterdamse grachten

Geniet van de Amsterdamse grachten €139

Wilt u genieten van een luxe high tea op een prachtige authentieke salonboot?  Wij varen door de schitterende Amsterdamse grachten. Onze gitarist verwent u met mooie muzikale klanken terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam. Onze host zullen u aan uw tafel verwennen met eten en drinken.

  • 2 uur durende vaart op een authentieke salonboot
  • Onbeperkt thee
  • 2 consumptie bonnen voor koffie en frisdrank
  • Broodjes , frisse Wraps en andere hartige en zoete hapjes
  • Halfuur Gitarist
  • Exclusief ophaalservice
  • Betaling: Vul hieronder jou gegevens in. Wij nemen contact met jou op en je krijgt daarna de factuur thuis opgestuurd. Zodra wij jou betaling hebben ontvangen krijg je van ons een ticket thuis opgestuurd.

Verzamelplaats Muziek gebouw aan tij Wil je gebruik maken van onze ophaal service ? Vermeld dit dan op het formulier.

Reserveer activiteit

Alle activiteiten

Geniet van de Amsterdamse grachten

Wilt u genieten van een luxe high tea op een prachtige authentieke salonboot?  Wij varen door de schitterende Amsterdamse grachten.

Bezoek Amsterdam

Oer Hollandse dagtocht door Volendam

Breng een bezoek aan de oude vissersdorp  Volendam. Volendam staat bekend om zijn vishandel, Authentieke kledingdracht en sierlijke haven.

Bezoek Volendam

Midweek verblijf op Texel

Verblijf van maandag tot en met vrijdag op het Waddeneiland Texel. Tijdens deze midweek kan je genieten van de natuur en bezienswaardigheden die Texel te bieden heeft.

Bezoek Midweek Texel

Weekend Fietstocht door Texel

Van vrijdag tot zondag organiseren we een fietstocht op Texel. Tijdens de fietstocht leren we Texel kennen en komen we langs de mooiste plekken op Texel.

Bezoek fietstocht Texel