STAGE: MBO/HBO reizen en activiteiten

STAGE: MBO/HBO reizen en activiteiten

Flyingcare is een reisorganisatie die zich inzet voor reizen & activiteiten voor 60 plussers met en zonder lichamelijke beperkingen. Wij willen de toerisme branche voor deze doelgroep toegankelijker maken. Dit doen wij door goed te luisteren naar wat de reiziger wilt en op maat gemaakte reizen aan te bieden. Binnen Flyingcare hebben wij 2 afdelingen.

Opleidingseisen

  • Toerisme & recreatie, communicatie, Leisure management, sport & beweging of marketing & communicatie

Wat ga je doen?

Bij ons zijn de werkzaamheden zeer divers. Je werkt samen met andere stagiaires aan nieuwe projecten voor activiteiten en reizen. Je krijgt de vrijheid om te experimenteren met nieuwe concepten die je vervolgens ook samen met je collega’s uitvoert. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het budgetteren en uitvoeren van de projecten. Dit is ook een mooie aanvulling op jou portofolio.

In opdracht van onze klanten ( zorginstellingen ) help jij mee aan kwaliteitsonderzoeken. Dit kunnen bijvoorbeeld interviews zijn met zorgverleners en het management.

Werkzaamheden

  • Organiseren & uitvoeren van vrijetijdsactiviteiten voor 60 plussers door heel Nederland
  • Concepten ontwikkelen met all-inclusive vakanties naar het buitenland. ( Het kan ook voorkomen dat je mee reist naar het buitenland )
  • Contact onderhouden met stakeholders.
  • Kwaliteitsonderzoeken uitvoeren. Dit kunnen kwaliteitsonderzoeken zijn in de toerisme branche of zorg.

Aanbod

  • Open en kleinschalige werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Tijd om aan je opdrachten te werken
  • Ontbijt en lunch vergoeding

 

Kom jij ons team versterken? Mail jouw CV en motivatiebrief naar vacature@flyingcare.nl

Solliciteren

Bekijk andere vacatures

Intercedent

Wij zijn opzoek naar een energieke intercedent die houdt van communiceren met mensen. Je weet onze passie voor Flyingcare over te brengen naar onze opdrachtgevers en zorgverleners. Je werkt op kantoor maar gaat ook regelmatig op pad bij onze toekomstige opdrachtgevers.

Lees meer

Medewerker reizen & activiteiten

We zoeken mensen die energie krijgen van het helpen van onze klanten en het maken van unieke reizen. Zo zul je reisconcepten ontwikkelen, de reizen en activiteiten voor bereiden, klanten te woord staan en meer!

Lees meer

Open solliciatie

Staat jouw gedroomde vacature er niet bij? Stuur ons vooral een open sollicitatie. We denken graag met je mee!

Solliciteren