4 daagse vakantie naar Texel

Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en een paradijs voor wie van natuurschoon houdt. Het eiland herbergt honderden soorten vogels. Kom tot rust tijdens een wandeling door de duinen, langs de zee of in het bos ‘De Dennen’. Bezoek de zeehonden in opvangcentrum Ecomare. Bent u benieuwd hoe de schapenkaas en het beroemde Texelse bier gemaakt word? De schapenboerderij en brouwerij zijn het hele jaar geopend voor het publiek.

Verblijf een heerlijk weekend op het Waddeneiland Texel, geniet van de natuur en bezienswaardigheden die Texel te bieden heeft.

Momenteel bieden wij 2 reizen aan voor Texel: Groepsreizen met 60 plussers en Reizen met Dementie. Bij deze arrangementen is het ook mogelijk om zorg af te nemen. Heb je meer vragen over onze zorgverlening ? Neem dan contact met ons op,

Groepsreis informatie

Prijs

vanaf €985,-

Datum

Van 11 juli tot en met 14 juli verblijven we in de vakantievilla Nieuwleventexel.

 

Aantal deelnemers

De groep bestaat uit minimaal 5 tot 9 reizigers.

Inbegrepen

 • 4 daagse verblijf nieuwleven texel
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Verblijf Villa
 • Excursie ( zie planning hieronder)
 • Transfer op Texel
 • Transfer veerboot vanuit verzamelpunt (Den Helder)
 • Reisbegeleiding
 • Toeristenbelasting
 • Opgemaakte bed incl handdoekenpakket
 • Garantieregeling van STO-Garant.

 

 

Goed om te weten

 • Indien nodig PCR-test
 • Transfer naar verzamelpunt.
 • Reisverzekering
 • Toeslag €250,- voor een eenpersoonskamer. Indien u alleen op reis gaat is er altijd de mogelijkheid om de kamer met een andere reiziger te delen.  
 • Verpleging en verzorging. Vaste dagtarief €175,- ( Afhankelijk van uw zorgverzekering of zorginstelling kan er 75% in mindering worden gebracht. Wij kunnen dit voor u navragen of u mag het ook zelf navragen. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)

Gedurende u reis kunt u gebruik maken van zorg. Alle zorgverleners zijn gediplomeerd en kunnen u ondersteunen met de dagelijkse zorg zoals wassen en aankleden.

U deelt met 3 andere reizigers 1 verzorger. Heeft u intensieve zorg? Zoals injecteren, stomazorg, medicatietoediening etc. Dan kunnen wij u ook daarbij assisteren. Wij verzorgen ook voor u de hulpmiddelen. Tilliften, verpleegbed etc. Het is allemaal mogelijk.
Er zijn beperkt aantal plekken voor rolstoelgebruikers. Voor meer informatie over de zorg kunt u contact met ons opnemen via

Weekendje Texel?

Verblijf op het Waddeneiland Texel. Tijdens dit weekend kan je genieten van de natuur en bezienswaardigheden die Texel te bieden heeft. Kunnen we u binnenkort verwelkomen?

Reis aanvragen

Reisplanning: Hoe zien de dagen eruit?

Vanuit Den Helder vertrekken wij om 10.00 met de veerboot naar Texel. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee. Eenmaal aangekomen op Texel vertrekken wij met de bus naar de Villa. Om 12:30 gaan we lunchen. Wij vetrekken om 14:00 naar Den Burg De hoofdstad van Texel. We maken wandelingen door de historische panden. Na de Wandeling gaan we gezellig naar een terrasje waarnaar wij onze reis vervolgen naar de Villa. Om 18:00 gaan we gezellig avond eten.

De dag begint met ontbijt om 10:00. Vervolgens brengen we om 12:00 een bezoek aan de natuurmuseum Ecomare. In Ecomare verblijven zeehonden, vogels en vissen. Wij vervolgen ons avontuur om 15:00 naar het kunstenaarsdorp van Texel Den hoorn.
In Den hoorn gaan wij lunchen en bezoeken wij meerdere galeries. Rond 18:00 zullen we gezamenlijk dineren.

We ontbijten op de derde dag om 09:30. Wij maken om 12:00 een uitstapje met de huifkar met Belgische paarden. Onderweg kunt u genieten van de mooie natuur die Texel te bieden heeft. Na de 2 uur durende rit kunt u genieten van een overheerlijke Texelse lunch. De avond sluiten we af met eten om 18:00.

Helaas! Vandaag gaan wij weer terug naar het vaste land.
Wij verlaten het eiland om 11:00 en vervolgen onze weg weer terug naar huis.

https://sto-garant.nl/

STO Garant

STO Garant Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Flyingcare gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Benieuwd wat het inhoud? Lees het verder op de pagina

Garantieregeling STO-garant

Weekendje Texel?

Verblijf op het Waddeneiland Texel. Tijdens dit weekend kan je genieten van de natuur en bezienswaardigheden die Texel te bieden heeft. Kunnen we u binnenkort verwelkomen?

Reis aanvragen