Groepsreizen

Midweek of weekendje Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en een paradijs voor wie van natuurschoon houdt. Het eiland herbergt honderden soorten vogels. Kom tot rust tijdens een wandeling door de duinen, langs de zee of in het bos ‘De Dennen’

Ontdek Texel

6 daagse stedentrip Düsseldorf, Duitsland

Düsseldorf, De bloeiende en bruisende Duitse stad. Van het middeleeuwse museum slot Benrath tot musea voor moderne kunst. Er zijn mooie natuurparken, winkels waar u naar hartenlust kunt winkelen en gezellige markten.

Ontdek Düsseldorf

10 daagse reis met zon, zee en strand in Benidorm, Spanje

Benidorm, Een van de bekendste badplaatsen van Europa waar je kan genieten van  zon , zee en strand. Geniet van de adembenemende uitzicht van de hoge wolkenkrabbers of maak een lekkere wandeltocht langs de boulevard.

Ontdek Bernidorm

10 daagse reis vol kunst en Cultuur Athene, Griekenland

Griekenland, Het land dat bekent staat in zijn vooraanstaande rol in de klassieke oudheid. Wij reizen naar Athene de hoofdstad van Griekenland waar je kan genieten van historische monumenten en archeologische bezienswaardigheden

Ontdek Athene

11 daagse tropische vakantie naar Suriname

Suriname, een land die je een keer in je leven moet hebben bezocht. Dit prachtige land ligt in Zuid-Amerika en was voormalige kolonie van Nederland. Het land bestaat uit 600.000 inwoners en kent vele culturen die in vrede naast elkaar leven.

Ontdek Suriname

Over Flying Care

Flyingcare wilt de toerisme branche voor 60+ reizigers en reizigers met een lichamelijke beperking toegankelijk maken.  Dit doen wij door op maat gemaakte reizen aan te bieden en te luisteren naar wat de reiziger wilt. Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wij brengen mensen bij elkaar door groepsreizen te organiseren en helpen reizigers tot aan de deur voor wie dat willen of niet meer kunnen.

Wil jij ook iemand een geluk momentje bezorgen ? Een 1 op 1 gesprek of een blokje om lopen kan al veel voor de ander betekenen. Meld je dan hier aan.

Lees meer