10 daagse reis met zon, zee en strand in Benidorm, Spanje

Zon, zee en strand

Benidorm, Een van de bekendste badplaatsen van Europa waar je kan genieten van  zon, zee en strand. Geniet van de adembenemende uitzicht van de hoge wolkenkrabbers of maak een lekkere wandeltocht langs de boulevard. Kan je niet meer stilzitten op het strand ? Maak dan een prachtige wandeling in de Sierra Helada. De prachtigste natuurpark van Spanje vol bergen en zee.

Accommodatie

We verblijven in een 4 sterren appartement die voorzien zijn van alle gemakken. Het appartement complex is voorzien van een zwembad als je een dagje niet de deur uit wil gaan. De kamers hebben een prachtige uitzicht waar je kan genieten van alle drukte die komt en gaat. De kamer is voorzien van WIFI, TV , badkamer , toilet en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er word elke ochtend ontbijt tot aan de deur gebracht. Hoe mooi is dat ? Niet elke ochtend de deur hoeven uit te gaan of na te denken over waar je vandaag kan eten. Een zorgeloze vakantie waar je kan genieten zonder lasten.

Volpension Vanaf €2390

 • 10 dagen hotelovernachting
 • Transfer de gehele reis
 • Keuze uit hapjes en drankjes tijdens de reizen
 • Dagexcursies & activiteiten
 • Ontbijt lunch en diner inbegrepen
 • 3 kamer appartement van ongeveer 50m2 (gedeeld) . Tegen meerprijs kan je een kamer apart boeken
 • Om de dag schoonbeddengoed
 • Toegankelijk met de rolstoel
 • Nederlandstalige begeleider
 • Minimaal 12 deelnemers, Maximaal 20deelnemers
 • Maximaal 20KG Ruimbagage en 12 KG Handbagage

Prijzen & boeken

Voor alle reizen en activiteiten kan je online reserveren. Reserveren kan per telefoon of hier onderaan door op boeken te klikken. Wij vinden contact met onze klanten belangrijk en zijn benieuwd naar jou mening zodat wij jou mooie reizen en herinneringen kunnen bezorgen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld word je binnen 5 werkdagen  opgebeld en worden eventuele wensen en behoeftes nog besproken. Je ontvangt na de telefonisch gesprek een factuur thuis. Wanneer wij jou betaling binnen hebben krijg je de definitieve bevestiging met jou ticket die je dient mee te nemen bij vertrek.

10 daagse reis met zon, zee en strand in Benidorm, Spanje

Reis aanvragen

Zorg

Op onze excursie kan elke reiziger mee. Het is mogelijk om zorg of ondersteuning te krijgen daar waar het nodig is. Heeft u vragen hierover, of wilt u meer informatie ? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Transfer

We verzamelen met z’n alle op Schiphol. Vanuit Schiphol vertrekken we naar Spanje. De reis duurt ongeveer 4 uur. Eenmaal aangekomen op Spanje vertrekken we naar het hotel met onze touringcar. De touringcar gebruiken we gedurende onze verblijf in Spanje.

Dag 1: Welkom Benidorm

Vertrek vanuit Schiphol Naar Benidorm. We worden ontvangen met een welkomst drankje. Vandaag hebben we alle tijd om bij te komen op het strand of lekker op het terras.

Dag 2 en 3: De algar waterval + rustdag

De Algar waterval. Een adembenemende rivier van 20km lang die uitmondt in de middellandse zee. Tijdens de bezoek kan je genieten van de prachtige natuur en de waterval. Je kan er naar kijken maar het is ook mogelijk om erin te zwemmen. Na afloop gaan we in de natuurpark picknicken en hebben we nog even de tijd om te kletsen en bij te komen van de wandeling

Dag 4 en 5: Safari tour + rustdag

Dag4: Vandaag maken we een tour door de safari met een jeep. De 60plussers die vol pit en energie zitten mogen zelf de jeep besturen. Dag 5 Rustdag voor jezelf

Dag 6: Terra Natura

We brengen een bezoek aan de 32 hectare natuurpark Terra Natura. Deze natuurpark kent vele diersoorten en er worden shows gegeven door de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. Ook is er de mogelijkheid voor paard rijden.

Dag 7: Citytour

We gaan met de bus een citytour maken langs verschillende spots.

Dag 8 en 9: Rustdag + Boottocht

We maken een boottocht op de 9e dag langs de kusten van Benidorm en Valencia. Geniet van het prachtige uitzicht en de rust die de zee met zich mee brengt

Dag 10: Weer naar huis

Vandaag vertrekken we weer uit Benidorm en keren we terug naar ons geliefde koude kikkerlandje.