6 daagse stedentrip naar Düsseldorf, Duitsland

De bloeiende en bruisende Duitse stad

Dusseldorf, De bloeiende en bruisende Duitse stad. Van het middeleeuwse museum slot Benrath tot musea voor moderne kunst. Er zijn mooie natuurparken, winkels waar u naar hartenlust kunt winkelen en gezellige markten. Bezoek het historisch Rathaus, ontspan op een terrasje langs de Rijn of maak een boottocht.

Accommodatie

Tijdens deze 6daagse trip naar Duitsland zullen wij verblijven in de Van der Valk hotel **** Dusseldorf.

Deze oerhollandse stijlvolle hotelketen is van alle gemakken voorzien. De hotel is 4km verwijderd van de luchthaven van dusseldorf. Er kan gratis gebruikt worden gemaakt van de spa en het hotel is voorzien van een 24 uurfitnes Ruimte voor de fanatieke sporter.

De kamers zijn ruim en voorzien van een flatscreen TV en WIFI.

Voor reizigers met een rolstoel hebben wij speciale kamers afgehuurd die toegankelijk zijn met de rolstoel.

Het restaurant serveert Duitse en internationale gerechten.

Volpension Vanaf €1490

 • 6 dagen hotelovernachting
 • Transfer de gehele reis
 • Keuze uit hapjes en drankjes tijdens de reizen
 • Dagexcursies & activiteiten
 • 6 dagen ontbijt waarvan 3 in de hotel en 3 in een restaurant
 • 6 dagen lunch & avondmaaltijd waarvan 3 in het hotel en 3 in restaurants drinken is hierbij inbegrepen.
 • Comfort 2 persoonskamer 40m2 met 2 eenpersoonsbedden , douche en toilet ( Gedeeld )
 • Elke dag schoon beddengoed
 • Tegen meerprijs is het mogelijk om een kamer apart te boeken
 • Nederlandstalige begeleider
 • Minimaal 12 deelnemers, Maximaal 20deelnemers
 • Maximaal 20KG Ruimbagage en 12 KG Handbagage

De reis

Voor alle reizen en activiteiten kan je online reserveren. Reserveren kan per telefoon of hier onderaan door op boeken te klikken. Wij vinden contact met onze klanten belangrijk en zijn benieuwd naar jou mening zodat wij jou mooie reizen en herinneringen kunnen bezorgen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld word je binnen 5 werkdagen  opgebeld en worden eventuele wensen en behoeftes nog besproken. Je ontvangt na de telefonisch gesprek een factuur thuis. Wanneer wij jou betaling binnen hebben krijg je de definitieve bevestiging met jou ticket die je dient mee te nemen bij  vertrek.

6 daagse stedentrip naar Düsseldorf, Duitsland

Reis aanvragen

Zorg

Op onze excursie kan elke reiziger mee. Het is mogelijk om zorg of ondersteuning te krijgen daar waar het nodig is. Heeft u vragen hierover, of wilt u meer informatie ? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Transfer

We vetrekken in een luxe touringcar voorzien van airco, tv, rolstoelplekken en een toilet.

De reis duurt ongeveer 5 uur. Tijdens de reis word je voorzien van hapjes en drankjes.

De opstapplaats is in Amsterdam Amstel. Woon je niet in deze regio ? Afhankelijk van het aantal deelnemers in jou regio kunnen wij bij je op locatie komen.

Dag 1: Een nieuwe stad

Wij vertrekken vanaf de verzamelpunt met de luxe touringcar naar dusseldorf. De reis duurt ongeveer 5 uurtjes. Bij aankomst checken we in bij het hotel en gaan we gezamenlijk naar de bar om even een kennismakingsronde te doen onder genot van een borrel en hapje.

Dag 2: Rust

We brengen een bezoek aan de Rheinturn die in dusseldorf ligt. De 240 Meter hoge toren is de hoogste toren in de stad Met een prachtig uitzicht over dusseldorf. Nadat we van deze imposante uitzicht hebben genoten gaan wij naar het restaurant die zich ook in de toren bevind. Het restaurant zit op 174Meter hoogte en draait een rondje in een uur zodat je tijdens het nuttigen van je maaltijd kan genieten van de adembenemede uitzicht.

Dag 3

Vandaag gaan we met een bootexcursie langs de Rijn. De Rijn is de langste rivier van Duitsland en biedt vele bezienswaardigheden. De Rijn heeft een prachtige historie met vele verhalen en is nauw verbonden met de cultuur van Europa. Al deze prachtige verhalen over de Rijn worden aan boord verteld terwijl je geniet van de oude en nieuwe delen van de stad.

Dag 4:

We brengen een bezoekje aan de sfeervolle stad Neurenberg die ligt in de Duitse deelstaat Beieren. In deze levendige Stad gaan wij genieten van de prachtige historie. We bezoeken de kasteel die ligt op een flinke heuvel. We bezoeken een ambachtelijke bierbrouwerij waar de lekkerste bier word gemaakt. Ben je geen bier liefhebber? Dan is er altijd nog de optie om ook andere drankjes te nuttigen.

Dag 5:

Berlijn, De grootste stad en tevens de hoofdstad van Duitsland. Hier gaan wij verschillende tochten met de bus maken en wandelen we door het prachtige historie van Duitsland heen.

Dag 6:

We vertrekken weer naar huis. Voordat we weer in Nederland aankomen rijden we langs de grote bergen die Duitsland heeft en genieten we van de adembenemende uitzicht.