11 daagse tropische vakantie naar Suriname

Genieten!

Suriname, een land die je een keer in je leven moet hebben bezocht. Dit prachtige land ligt in Zuid-Amerika en was voormalige kolonie van Nederland. Het land bestaat uit 600.000 inwoners en kent vele culturen die in vrede naast elkaar leven. Creolen, Hindoestanen, Javanen en Chinezen zijn de grootste bevolkingsgroep in Suriname. Je kan genieten van het stadsleven maar voor de echte avonturiers is er veel natuur te beleven in het binnenland van Suriname. Maak kennis met de lekkere Surinaamse keuken of geniet van de culturele geschiedenis die in Suriname te zien is. Als Nederlander zal je je comfortabel voelen in Suriname. Niet alleen door de gastvrijheid waar Surinamers om bekend staan maar ook doordat er in Suriname Nederlands gesproken wordt.

Accommodatie

We verblijven op het wonderschone resort White Beach. White beach ligt op 20Minuten afstand van Paramaribo. Het resort heeft een strand waar je lekker kan ontspannen en genieten van de natuur.

De kamers zijn voorzien van airco wat ook wel nodig is met het prachtige zomerse klimaat.

Er zijn kamers die toegankelijk zijn met de rolstoel. Op dit resort word er ook gekookt en kan je ontbijten en dineren in een van de open strandhuisjes.

Vol pension vanaf €2899

 • Vliegreis heen en terug
 • Ruimbagage 22KG Handbagage 12KG
 • Transfer van huis naar vliegveld en terug
 • Transfer naar het resort en terug naar huis
 • Toegankelijk met rolstoel
 • Nederlandstalige begeleider
 • Activiteiten en vervoer
 • 2 kamer appartement circa 50m2 ( Gedeeld ) Tegen meerprijs kan je kamer apart boeken
 • 2 aparte bedden
 • Douche
 • Toilet
 • Om de dag schoonbeddengoed
 • Ontbijt ( soms in restaurants )
 • Lunch ( soms in restaurants )
 • Diner ( soms in restaurants )
 • Airco
 • Om de dag schoon linnengoed

Boeken

Voor alle reizen en activiteiten kan je online reserveren. Reserveren kan per telefoon of hier onderaan door op boeken te klikken. Wij vinden contact met onze klanten belangrijk en zijn benieuwd naar jou mening zodat wij jou mooie reizen en herinneringen kunnen bezorgen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld word je binnen 5 werkdagen  opgebeld en worden eventuele wensen en behoeftes nog besproken. Je ontvangt na de telefonisch gesprek een factuur thuis. Wanneer wij jou betaling binnen hebben krijg je de definitieve bevestiging met jou ticket die je dient mee te nemen bij  vertrek.

11 daagse tropische vakantie naar Suriname

Reis aanvragen

Vertrek datum: 2022

In verband met de huidige corona maatregelen zijn al onze reizen geannuleerd. Het is mogelijk om je alvast kosteloos in te schrijven voor een reis of activiteit. Zodra er weer nieuwe datums bekend zijn word er telefonisch of per mail contact met je opgenomen

Zorg

Het is mogelijk om zorg te krijgen gedurende je verblijf. Wij hebben nauw contact met de ziekenhuizen en verpleegkundige. De verpleegkundige voldoen aan alle kwaliteitseisen. De reisbegeleiders hebben zelf ook een zorgachtergrond en ondersteunen waar nodig is.

Heb je vragen over de zorg, of wil je meer informatie ? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Transfer

Je word thuis opgehaald en we vertrekken gezamenlijk naar Schiphol. We zijn 3 uur voor vertrek bij Schiphol. De vliegreis duurt ongeveer 8 a 9 uurtjes in de economic class. Bij aankomst worden we opgehaald en gaan we naar het resort. Gedurende ons verblijf worden we vervoerd naar alle plekken. Wil je er alleen op uit ? We hebben ook onze eigen betrouwbare taxichauffeur die je naar elke plek kan brengen.

Dag 1: Aankomst Suriname

Je word thuis opgehaald op de afgesproken tijd. Nadat we alle reizigers hebben opgehaald vervolgen we onze reis naar Schiphol. Eenmaal aangekomen op schiphol gaan we eerst ontbijten. Nadat we zijn ingechekt en langs de douane zijn heb je nog even de tijd om te genieten van de winkels op schiphol totdat we vertrekken. Eenmaal aangekomen op Luchthaven Johan Adolf pengel ( Zanderij ) vervolgen we onze weg naar het resort. Op het resort worden we ontvangen met Surinaamse lekkernijen en authentieke Surinaamse drankjes.

Dag 2, 3 en 4: Paramaribo + rustdag + Boottocht

Vandaag brengen we een bezoek aan de stad Paramaribo de hoofdstad van Suriname. We gaan het centrum verkennen en brengen een bezoek aan de grootste markt van Paramaribo. Op de derde dag is er een Rustdag. Op de vierde dag maken we een 3 uur durende boottocht door Paramaribo Waar we kunnen genieten van de mooie natuur en gaan dolfijnen spotten.

Dag 5 en 6: Rustdag en workshop koken

Op de vijfde kan je rusten. Op de zesde dag gaan we leren meer over de Surinaamse keuken en krijgen een workshop Surinaams koken. We gaan zelf koken en krijgen les over de verschillende soorten gerechten

Dag 7, 8 en 9: Borgoe tour, museum en rustdag

Op de zevende dag maken we een Borgoe tour. We gaan naar de fabriek waar authentieke surinaamse rum word gemaakt. We krijgen uitleg over de drank en kunnen daarna op het ressort van Borgoe ontspannen. Op de achtste dag brengen we een bezoek aan de Museum in Suriname. Waar we meer te weten komen over de geschiedenis van Suriname en de cultuur. Op de negende dag kan je weer rusten.

Dag 10:

We reizen vandaag naar het binnenland van Suriname. Waar wij meer in aanraking zullen komen met de natuur.

Dag 11

We keren weer terug naar Nederland waar je bij aankomst weer thuis word afgezet.