60+ vakantiereizen

Start hier uw welverdiende 60+ vakantie!

Welkom bij FlyingCare, waar we reizen organiseren voor actieve 60 – plussers die de wereld willen verkennen en nieuwe ervaringen willen opdoen. Of je nu alleen reist of liever samen met een reisgenoot gaat, bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontdekkingen.

Onze reizen zijn ontworpen om je de kans te geven nieuwe plaatsen te verkennen, lokale culturen te ervaren en gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Of je nu droomt van een avontuurlijke trektocht door de bergen, een culinaire ontdekkingsreis door exotische markten, of een ontspannen cruise langs prachtige kustlijnen, wij hebben de perfecte reis voor jou.

60+ vakantiereizen voor u

Bij FlyingCare geloven we dat reizen niet alleen gaat om de bestemming, maar ook om de reis zelf. Daarom zorgen we ervoor dat onze groepen klein en intiem zijn, zodat je de kans krijgt om echt te genieten van elkaars gezelschap en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die onze reizen te bieden hebben. Ontdek nieuwe culturen, maak nieuwe vrienden en geniet van elke seconde van je avontuurlijke vakantie met FlyingCare!

Onze 60+ vakantiereizen

Frankrijk: Kunst en cultuur

Binnenkort beschikbaar

Italië culinaire reizen

Binnenkort beschikbaar

Duitsland fietsvakantie

Binnenkort beschikbaar

Spanje bedelvaarttocht

Binnenkort beschikbaar

Texel fietsvakantie

Binnenkort beschikbaar

Suriname: Kunst en cultuur

Binnenkort beschikbaar

India: Spirituele reizen

Binnenkort beschikbaar

https://sto-garant.nl/

STO Garant

STO Garant Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Flyingcare gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Benieuwd wat het inhoud? Lees het verder op de pagina

Garantieregeling STO-garant