Zorgreizen

Start hier uw welverdiende zorgvakantie!

Welkom bij FlyingCare, uw vertrouwde gids voor zorgeloze reizen en het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Bij FlyingCare begrijpen we dat reizen een bron van vreugde en ontdekking moet zijn, ongeacht uw fysieke uitdagingen of behoefte aan ondersteuning.

Speciaal ontworpen voor mindervalide reizigers en degenen die graag met begeleiding reizen, bieden wij een uitgebreid scala aan zorgreizen die voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen. Of u nu liever in groepsverband reist of de voorkeur geeft aan een individuele reis, bij FlyingCare staat uw comfort en gemak centraal.

Zorgreizen voor u

Onze zorgvuldig geselecteerde accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien regelen wij graag alle benodigde hulpmiddelen en assistentie, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen van nieuwe bestemmingen en het creëren van prachtige herinneringen.

Bij FlyingCare geloven we in maatwerk en flexibiliteit. Of u nu met uw kennissen, familieleden of alleen met persoonlijke begeleiding reist, wij staan klaar om uw reisbehoeften te vervullen en ervoor te zorgen dat elke reis een onvergetelijk avontuur wordt.

Kies voor een reiservaring zonder zorgen, waarbij uw comfort en veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. FlyingCare staat voor u klaar om u te begeleiden op uw reis van ontdekking en avontuur, waarbij we er alles aan doen om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Onze zorgreizen

Ontdek vakantie eiland Texel

Stel je voor: lange wandelingen langs de kustlijn, met de zilte zeelucht in je neus en het geluid van de golven die zachtjes op het strand breken.

Bekijk zorgvakantie

Ontdek de prachtige natuur in de Veluwe

Of je nu een natuurliefhebber, avonturier of cultuurliefhebber bent, de Veluwe heeft voor elk wat wils en biedt een onvergetelijke reiservaring.

Bekijk zorgvakantie

Bourgondische reis door Limburg

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, culinaire hoogstandjes, of het verkennen van historische steden en idyllische dorpjes, Limburg biedt voor elk wat wils en is een bestemming die je keer op keer zal verrassen.

Bekijk zorgvakantie

Tropische vakantie naar Suriname

Ontdek de unieke culturele smeltkroes van Suriname in de kleurrijke hoofdstad Paramaribo, waar koloniale architectuur naast moderne gebouwen staat en mensen van verschillende etnische achtergronden en religies harmonieus samenleven.

Bekijk zorgvakantie

Geniet van de zon en strand in Spanje

Welkom in Spanje, het land van passie, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid, waar eeuwenoude tradities samenkomen met moderne levensstijlen en adembenemende landschappen.

Bekijk zorgvakantie

Eigen idee?

Heeft u zelf idee waar u heen wilt gaan en wilt u dat wij meedenken? Heel graag!

Contact opnemen
https://sto-garant.nl/

STO Garant

STO Garant Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Flyingcare gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Benieuwd wat het inhoud? Lees het verder op de pagina

Garantieregeling STO-garant