Reizen

Welke reis gaat u maken?

Groepsreizen

Maak een groepsreis in Texel, Düsseldorf, Benidorm, Athene of zelf Suriname!

Bekijk groepsreizen

Reizen met Dementie

Dementie mag geen belemmering zijn om op vakantie te gaan, zo is onze overtuiging. Flyingcare geeft u en uw partner of mantelzorger de gelegenheid om een reis te maken met begeleiding van verzorgend personeel.

Reizen met dementie

Privé reizen

Wil je op vakantie of ergens een bezoek brengen? Wij kunnen met jou mee op reis of de plek waar je naar toe wilt.

Bekijk 1 op 1 reizen

Duo Reizen

Wilt u er lekker een dagje tussen uit met u partner of kennis , maar bent u afhankelijk van zorg of vind je begeleiding fijn?

Bekijk Duo Reizen
https://sto-garant.nl/

Start hier uw welverdiende vakantie!

Flyingcare neemt voor jou de drempels weg die je er van weerhouden om erop uit te gaan. Wij denken niet in beperkingen maar in oplossingen. Bij ons kan elke 60 plusser terecht voor activiteiten en reizen. Of je nu een avontuurlijke wandeltocht met ons wilt maken of liever lekker ontspant op het strand wij hebben voor elke 60 plusser aanbod.

Service, Veiligheid en vertrouwen zijn onze kernwaardes waarmee wij jou een leuke reisplezier geven. Dit kan alleen of met je partner. kennissen en Familieleden zijn ook van harte welkom.

Neem ook een kijkje bij onze groepsreizen. Gezellig met gelijkgestemde reizigers eropuit. Wij maken groepsreizen op maat door niet alleen naar de bestemming te kijken maar ook naar de reiziger zelf.

Heb je ondersteuning of zorg nodig gedurende je reis of activiteit? Dat is voor ons geen probleem. Onze zorgprofessionals staan klaar voor jou.
Daarnaast voldoet Flyingcare aan de STO Garant, de wettelijk verplichte garantieregeling. Deze is erkend door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Benieuwd wat het inhoud? Lees het verder op de pagina

Garantieregeling STO-garant