Vacatures & Stage

Bekijk hieronder alle huidige vacatures & stageplekken

Flyingcare is een reis / bemiddelingsbureau die een match maakt tussen zorgorganisaties en zorgverleners. Wij zetten ons in voor de kwetsbare doelgroepen en werven niet alleen zorgverleners maar ook vrijwilligers.

Heb je nog vragen over onze vacatures ? stuur dan een mail naar vacature@flyingcare.nl

Medewerker reizen & activiteiten

We zoeken mensen die energie krijgen van het helpen van onze klanten en het maken van unieke reizen. Zo zul je reisconcepten ontwikkelen, de reizen en activiteiten voor bereiden, klanten te woord staan en meer!

Lees meer

STAGE: MBO/HBO reizen en activiteiten

Je werkt samen met andere stagiaires aan nieuwe projecten voor activiteiten en reizen. Je krijgt de vrijheid om te experimenteren met nieuwe concepten die je vervolgens ook samen met je collega’s uitvoert.

Lees meer

Vrijwilligerswerk

Vind jij het leuk om andere gelukkig te maken en nieuwe mensen te ontmoeten ? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten met oudere te doen en openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wij koppelen je aan een leuke medevrijwilliger met dezelfde interesses en voorkeuren. Jullie spreken af op de afgesproken locatie die je van ons mee krijgt. Je krijgt een opdracht van ons mee die jullie samen doen. Dit kan een potje mens erger je niet zijn tot aan een dagje samen koken. Samen helpen jullie de ouderen aan een leuke dag.

Zolang jij iemand anders maar een leuke dag bezorgd en jij zelf er ook van geniet.  VOG behoort wel tot de procedure om je aan te melden bij ons als vrijwilliger.

Voordelen bij ons:

  • Andere een geluk momentje bezorgen
  • VOG Vergoeding
  • Reiskosten vergoeding
  • Deelname aan onze vrijwilligersfeesten
  • Nieuwe mensen leren kennen in een leuke omgeving.
  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig
Solliciteren

Opzoek naar ZZP opdracht?

Flyingcare helpt jou aan leuke opdrachten. Bij ons is het werk zeer divers. Kies je ervoor om deel te nemen aan een van onze zorgreizen? of help jij onze zorgorganisaties in de thuiszorg en zorginstellingen?

Bekijk ZZP vacatures

Open solliciatie

Staat jouw gedroomde vacature er niet bij? Stuur ons vooral een open sollicitatie. We denken graag met je mee!

Solliciteren